Skip to content


Kødsovs

Vi fik lasagne i dag. Normalt er det alt for besværligt at lave på en hverdagsaften, men sidste uge lavede vi en 4-dobbelt portion kødsovs som vi tager frem og bruger til alt muligt. Sovsen kan varieres i det uendelige - man kan tilføje bacon hvis det er til spaghetti, man kan putte lidt ekstra grøntsager i hvis man har noget liggende eller man kan putte lidt ekstra chili i hvis man skal lave mexikansk mad. 

Ingredienser til 4 personer:

  • 1 pakke oksekød (400-500 gr) 
  • 2 dåser tomat 
  • 1 lille dåse tomatpuré 
  • 2 løg 
  • 2 fed hvidløg 
  • Salt & peber (eller peperoncino)
Steg løg og kød, tilsæt tomat og krydr. Lad simre i 20 min og smag til. 
Man kan bl.a bruge sovsen i følgende retter:

Share/Save

Posted in Babymad, Opskrifter. Tagged with .

3 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

  1. Madplan - uge 9, 2009 | Madindex linked to this post on February 22, 2009

    [...] Spagheti bolognese og grøn [...]

  2. Madplan - uge 11, 2009 | Madindex linked to this post on March 8, 2009

    [...] Spaghetti bolognese og [...]

  3. Mousaka med aubergine | Madindex linked to this post on January 12, 2011

    [...] Kødsovs af ca. ½ kg oksekød, et par dåser tomater osv. Opskrift til kødsovs [...]

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.