Skip to content


Gazpacho

gazpacho 1 150x150 Gazpacho  gazpacho 2 150x150 Gazpacho  gazpacho 11 150x150 Gazpacho

Jeg har allerede Spise med Price-abstinenser og er derfor nødsaget til at afprøve alle deres opskrifter, en for en. Jeg har altid troet at gazpacho var sådan noget med at stå og skære en masse tomater i små bitte tern. Jeg er mest til doven mad, og man må faktisk sige at gazpacho er ret doven. Især i min version - Price brødrene siger man skal pille skindet af tomaterne og kernerne af agurkerne. Det gad jeg ikke, så de fik lov at blive blendet med. Ellers gjorde jeg nogenlunde som i programmet. Jeg byttede dog sherryvinaigre ud med æbleeddike, for det var hvad jeg lige havde i skabet. Jeg fordoblede også mængden af tomater i suppen da det føltes rigtigt.

 • 2 skiver brød uden skorpe (blødes op i vand)
 • 1 kg tomater
 • 1 agurk (skrællet)
 • 3 peberfrugter (jeg brugte 3 forskellige farver)
 • 2 fed hvidløg
 • 1 dl olivenolie
 • 3 spsk æbleeddike
 • Salt og peber

Alt kommes i blenderen og får en tur. Serveres kold med brødcroutoner.

Share/Save

Posted in Opskrifter, Supper, Årstider - Sommer. Tagged with , , .

One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Continuing the Discussion

 1. Charter-aften med gambas al ajillo | Madindex linked to this post on May 18, 2009

  [...] ikke planlagt, men ideerne dukkede op hen ad vejen og lidt i mangel af bedre. Jeg havde en liter gazpacho til overs som helst skulle spises. Derudover havde vi lidt feta til overs fra lørdagens indiske [...]

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.