Skip to content


Princip for Madindex.dk

1madindexdk Princip for Madindex.dk
Madindex er en madblog med en samling af personlige opskrifter. Det er opskrifter jeg har haft liggende i min lille blå bog siden jeg købte den i Rom i 1998. I årenes løb har jeg klippet interessante opskrifter ud fra dameblade, aviser, internettet etc og tilføjet dem i min bog. Nu har jeg valgt at gøre det digitalt fordi det er nemmere.

Bloggen her er først og fremmest min egen digitale opskriftsamling og huskeliste, men jeg ønsker også at dele den, fordi den er så genial. Oh well… Hvis nogen kan få inspiration af den, er det rigtig fint.

Derfor vil jeg tillade mig at nedfælde et par principper, som man som gæst her kan være forvisset om, gælder alle opskrifter her på siden:

  • Jeg har selv afprøvet opskriften og serverer retten jævnligt
  • Enkelhed er en dyd
  • Med enkelte undtagelser, er alle ingredienser til alle retter at finde i normale supermarkeder 

Posted in Madplaner.

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.