Skip to content


Om Madindex.dk

Jeg er ikke professionel kok eller madskribent, men jeg elsker mad og jeg elsker at lave mad. Til hverdag arbejder jeg som SAP konsulent og har længe ønsket at lære mere om programmering af hjemmesider. Da jeg fik en baby i foråret 2008 med et godt sovehjerte, har jeg haft tid under min barselsorlov til at kategorisere og dokumentere mine opskrifter på denne madblog. Opskrifterne er personlige, men jeg har ikke nødvendigvis selv opfundet dem. De er afprøvet, kvalitetssikret og ofte anvendt i min husholdning. Vores husholdning består af 2 voksne og en baby, som snart kan spise med ved bordet. :-)

rebecca 300x199 Om Madindex.dk

Posted in Madplaner.

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.