Stegt spidskål

Spidskål er fantastisk. Det er sundt, billigt, og det kan steges og bruges til næsten alle retter. Her i huset bliver det flittigt brugt i sensommeren som salat/tilbehør til alt muligt. Man kan variere det så det passer til det man spiser det til. Fx. hvis man er lidt old school og serverer hakkebøffer, vil jeg bare stege spidskålen og give det lidt olivenolie, salt og peber. Evt. tilsætte en revet gulerod eller lign. Serverer jeg noget etnisk som fx. thaideller, kan man smide lidt soja og chili over.

Ingredienser:

  • Spidskål i strimler
  • Gulerod – revet med kartoffelskræller
  • Olivenolie
  • Peber/Chili
  • Evt. sojasovs

4 thoughts on “Stegt spidskål”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.