Pasta med svampe

Jeg kom i tanke om denne pastaret, som er meget god til denne årstid. Svampesæsonen er så småt slut, men supermarkederne bugner af friske svampe. Jeg laver ikke retten så tit mere, da vi som regel har tørrede svampe i huset, og denne ret skal altså laves med friske svampe. Den er rigtig hurtig og god, og den kan faktisk spises kold dagen efter (og jeg er ellers modstander af pastasalat). 

Hvidløg steges i olivenolie. Svampe tilsættes og steges til de er bløde (ikke for lav varme). Chili tilsættes. Krydres med salt og peber. Det steger ved lavere varme et par minutter til noget af væden er kogt væk (hvis meget våd). Kogte penne blandes i og vendes med rucula, frisk basilkum eller baby spinat. Man kan evt. presse lidt citron over. 

Ingredienser:

  • Friske svampe (en god portion) 
  • Hvidløg – 2-3 fed 
  • Salt + peber 
  • Chili (frisk eller tørret) 
  • Evt. lidt frisk spinat/rucula/basilkum 
  • Evt. citron

One thought on “Pasta med svampe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.