Shepherd’s pie

Shepherd’s pie, eller kartoffelmos med kødsovs i fad. Dette er muligvis ikke en rigtig shepherd’s pie, men den fungerer, er super nem og man kan lave den hvis man skal tømme køleskabet og i øvrigt har en kødsovs i fryseren. Jeg har lavet den med kartofler, persillerod, gulerod og en porre, men den kan i princippet laves med hvad man har liggende af grøntsager. Retten er ideel hvis man har en baby, der er begyndt at spise kartoffelmos (fra 6 mdr. ca. ).

Man koger grøntsager møre (jeg skærer dem i tern). Dernæst hældes de direkte over i fadet og man moser dem lidt med en gaffel. Kødsovsen hældes over og man drysser med ost. Skal stege i ovnen til den er varmet igennem og osten sprød. Hvis man foretrækker et sprødt låg af kartoffelmos, skal man lægge laget af kødsovs nederst.

Ingredienser til 2 personer:

  • 4 kartofler
  • 2 persillerødder
  • 2 gulerødder
  • 1 porre
  • 1 rest kødsovs
  • ½ pose revet mozzarella 

4 thoughts on “Shepherd’s pie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.