Kødsovs

Vi fik lasagne i dag. Normalt er det alt for besværligt at lave på en hverdagsaften, men sidste uge lavede vi en 4-dobbelt portion kødsovs som vi tager frem og bruger til alt muligt. Sovsen kan varieres i det uendelige – man kan tilføje bacon hvis det er til spaghetti, man kan putte lidt ekstra grøntsager i hvis man har noget liggende eller man kan putte lidt ekstra chili i hvis man skal lave mexikansk mad. 

Ingredienser til 4 personer:

  • 1 pakke oksekød (400-500 gr) 
  • 2 dåser tomat 
  • 1 lille dåse tomatpuré 
  • 2 løg 
  • 2 fed hvidløg 
  • Salt & peber (eller peperoncino)
Steg løg og kød, tilsæt tomat og krydr. Lad simre i 20 min og smag til. 
Man kan bl.a bruge sovsen i følgende retter:

3 thoughts on “Kødsovs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.