Opskrift på torskesalat II

Det er jo efterhånden en farce at lave aftensmad når man har to småbørn. Den ene nægter at spise andet end pasta og ærter uden sovs, den anden sidder og smider det hele på gulvet hvis ikke hun tværer det ud i håret.

Resultatet? En masse rester.

Jeg har tit tænkt over hvad man gør med rester af stegt fisk. En ellers sikker klassisker med remo og det hele, der normalt vækker begejstring hos begge. Ikke i går åbenbart, for de nægtede begge pure at smage på torsken. Så hvad gør man med 200 gram stegt torsk? Jeg synes selv at det ser klamt ud, men er alligevel ærgerlig ved at skulle smide det ud… Anyways, for at gøre en lang historie kort, så forsøgte jeg at kopiere torskesalat (part I) med hvad jeg nu havde ved hånden – og det endte med at blive en fantastisk lille frokost.

Ingredienser til torskesalat

  • Rest af stegt/kogt torsk (ca. 200gr men mindre kan også gøre det)
  • 1 æble i tern
  • 8 cm agurk i tern
  • ½ skalotteløg
  • 6 cherry tomater
  • Dressing: 4 sp creme fraiche (9%), 1 tsk sennep, 1 sp majo, 1 tsk worchester sauce, salt og peber.

Sådan laver du torskesalat

Det hele skæres i pæne tern og blandes sammen og spises med rugbrød. Jeg forestiller mig at man også kunne have brugt bladselleri, æg, grøn salat og dild. Masser af dild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.