Denne opskrift passer til en helt fyldt blender (sådan en der kan knuse is)
Prep Time10mins
Køletid3hrs
Total Time3hrs10mins
Course: Apero, Forret
Cuisine: Spansk
Keyword: Sommer
Servings: 4personer
Equipment
Blender
Ingredients
2stkpeberfrugterrøde
1stkskalotteløg
400grtomaterpasser med en almindelig bakke
½stkagurk
20drejmed peberkværnen
4knspsalt
½dlolivenolie
3spskæbleeddike
1fedhvidløgkan udelades hvis man er træt af rå hvidløg og hvidløgsånde
1skivetørt brødevt en pizzaskorpe
Instructions
Skær tomaterne i kvarte og kom dem i blenderen og blend
Skær derefter agurk, peberfrugt og skalotteløg i store tern og kom det i blenderen.
Tilføj eddike og olie, salt og peber og blend det hele
Til sidst kommer du brød og hvidløg i og blender det hele godt igennem.
Notes
Gazpacho er en ret taknemmelig ret. Man kan snildt skrue op og ned for antallet af peberfrugter og tomater. Det vigtigste er, at den er gennemkold når den indtages. Blend eventuelt en isterning eller to med for at speede processen lidt op.