Jeg elsker elsker elsker Mongolian beef fra PF Chang's. Nettet vrimler med copy cat opskrifter, dette her er en af dem
Prep Time10 minutesmins
Cook Time5 minutesmins
Total Time15 minutesmins
Course: Hovedret
Cuisine: Kinesisk/amerikansk
Keyword: Middag på et kvarter
Ingredients
1spskingefærfinthakket
1spskhvidløgfinthakket
1chilirød, finthakket
1/2dlsoja
1/2dlsukkerhelst moscodavo eller brun farin
1/2dlvand
1/2dlolieneutral
1forårsløg
200groksekød (f.eks sirloin eller filet)Jo bedre udskæring, des bedre resultat
1tskmajsstivelse Maizena
Instructions
Skræl og hak hvidløg, ingefær og chili
Varm neutral olie i en lille gryde og hæld det hakkede hvidløg, ingefær og chili i. Lad det sautere et par minutter. Tilsæt derefter sukker, soya og vand og lad det simre på lavt blus
Skær kødet ud i mens i så tynde skiver som muligt (3-4 mm) og i mundrette bidder (5x3 cm ca). Hæld dem i en skål eller fad og drys maizena over. Vend skiverne godt rundt og lad det ligge og trække et par minutter
Varm olie op på en stor pande. Læg kødet på panden når den er godt varm. Lynsteg kødet på høj varme i få minutter på hver side. Kødet skal have sprød kant og lidt stegeskorpe
Hæld resten af saucen ved og lad det få 1 minut mere på lavt blus. Server straks med lidt forårsløg drysset over
Notes
Server fx med ris, bønner med hvidløg og peanut, og kinesisk aubergine