Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Spansk tortilla
Perfekt restemad
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
25
minutes
mins
Course:
Frokost, Hovedret
Cuisine:
Spansk
Keyword:
Frøken Jensen, Middag på en halv time
Servings:
4
personer
Equipment
Stegepande og låg/fad til at vende tortillaen på
Ingredients
4
stk
Kartofler
mellemstørrelse
4
stk
æg
olie til stegning
salt og peber
Instructions
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver
Sauter kartoffelskiverne på middelvarme i olien og strø salt på (gerne rundhåndet)
Pisk æggene i en skål med en gaffel
Tilsæt æggemassen til panden, når kartoflerne er møre. De skal have ca. 15 min før de er møre. Forsæt med at stege på lav varme (4 ud af 12)
Når æggemassen er stivnet på toppen skal tortillaen vendes. Placer låg eller fad og vend panden rundt i et snuptag.
Giv tortillaen et par minutter mere
Notes
Spis denne tortilla med grøn bønne salat eller tomatsalat til (i følge Frøken Jensen skal det være tomatsalat)