Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Mayonnaise
Det er altså lettere end man skulle tro, så frygt ej. Portionen giver ca. 3 dl mayonnaise
Prep Time
10
mins
Total Time
10
mins
Course:
Dressing
Cuisine:
Fransk
Keyword:
Tilbehør
Equipment
Skål og gaffel
Ingredients
1
bæger
æggeblomme
pasteuriseret
1,5
dl
neutral olie
solsikke eller vindruekerne
2-3
tsk
eddike
f.eks estragoneddike
1
knsp
salt
Instructions
bland æggeblomme med eddike
Hæld olien op i en lille kande du kan hælde fra
Tilsæt olien i små portioner i en tynd stråle mens der piskes med gaflen. Vær konservativ i starten
Fortsæt på denne måde indtil al olien er brugt og konsistensen er som ønsket
Smag til med salt
Sæt mayonnaisen på køl indtil den skal serveres
Notes
Man kan tilsætte alle mulige smagsgivere til mayonnaisen. Krydderurter, citron og krydderier. Mayoen kan holde sig en lille uges tid i køleskabet.