Klassisk mørbradgryde kan varieres med champignoner og grøntsager
Prep Time15 minutesmins
Cook Time25 minutesmins
Total Time40 minutesmins
Course: Hovedret
Cuisine: Dansk
Keyword: Middag på en halv time, Old school cool
Servings: 4personer
Equipment
Dyb pande
Ingredients
1stksvinemørbrad
2stkløgmellemstørrelse
1pakke baconeller så meget du kan få dig selv til
2dlvand
2spskhvedemel
1spsksmør og olie til stegning
salt og peber
Instructions
Klip bacon i små stykker og steg den sprøde ved høj varme. Tag dem af og stil til side
Løg skæres i kvarte ringe og steges bløde og let karameliserede ved høj varme i smør. Herefter tages de op
Mørbraden renses for hinder, sener og det værste fedt. Den skæres i bøffer a 2-3 cm højde. De bankes flade, vendes i mel og krydres godt med salt og med peber
Brun bøfferne i smør på panden. Herefter tilsættes vand, løg og halvdelen af bacon, og retten simrer i 30 min
Smag til med salt og peber. Tilføj evt fløde. Top med resten af den stegte bacon inden servering