Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Toscansk kylling
Andreas mors kylling
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
15
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
25
minutes
mins
Course:
Hovedret
Cuisine:
Italiensk
Keyword:
Kylling
Servings:
4
personer
Equipment
1 stor gryde
Ingredients
1
stk
kylling
rimelig stor (1 kg eller mere) og en der har haft det godt
1
pose
frosne ærter
kan erstattes med ca 5 dl guleærter (opblødte)
5
fed
hvidløg
1
stk
løg
2
glas
vand
½-1
flaske
rødvin
kan erstattes af hvidvin. Det gør nok ikke noget at kokken snupper et enkelt glas
1
bundt
persille
Instructions
Kyllingen brunes gylden i olivenolie. Tag den op
Hak hvidløg og løg og sauter det. Herefter kommes kyllingen tilbage og vinen tilsættes og koges op
Ærter, vand og salt/peber tilsættes. Lad retten simrekoge i ca 1 time til kyllingen er gennemstegt og ærterne let mosede ud
Hak persille og smid halvdelen i et par minutter inden servering. Put resten på når kyllingen serveres
Spis med godt brød til.
Nemt brød
Notes
Serveres i dybe tallerkener med
brød
til