Go Back

Stegte auberginer

Dagens vegetariske "bøf"
Prep Time35 minutes
Cook Time20 minutes
Total Time55 minutes
Course: Hovedret
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Sommer
Servings: 4 personer

Equipment

  • Stegepande

Ingredients

  • 1 stk aubergine
  • 2 stk æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl rasp
  • 4 spsk olivenolie

Instructions

  • Skær auberginen i skiver på 0,5 - 1 cm
  • Læg dem på et fad og drys salt over. Lad dem trække sådan i 30 min.
  • Pisk æg og læg det i en dyb tallerken. Fordel hvedemel og rasp i dybe tallerkener hver især
  • Dyb aubergineskriverne først i æg, så i hvedemel, så i æg og til sidst rasp
  • Drys salt og peber på
  • Steg dem til de er gyldne på begge sider. Regn med godt og vel 10 minutter på medium-lav varme
  • Drys frisk basilikum og parmesan over