Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Stegte auberginer
Dagens vegetariske "bøf"
Prep Time
35
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
55
minutes
mins
Course:
Hovedret
Cuisine:
Dansk fusion
Keyword:
Sommer
Servings:
4
personer
Equipment
Stegepande
Ingredients
1
stk
aubergine
2
stk
æg
1
dl
hvedemel
1
dl
rasp
4
spsk
olivenolie
Instructions
Skær auberginen i skiver på 0,5 - 1 cm
Læg dem på et fad og drys salt over. Lad dem trække sådan i 30 min.
Pisk æg og læg det i en dyb tallerken. Fordel hvedemel og rasp i dybe tallerkener hver især
Dyb aubergineskriverne først i æg, så i hvedemel, så i æg og til sidst rasp
Drys salt og peber på
Steg dem til de er gyldne på begge sider. Regn med godt og vel 10 minutter på medium-lav varme
Drys frisk basilikum og parmesan over