2-4stkkyllingefiletjo bedre kvalitet des bedre resultat
2dlraspEvt. blend noget kedeligt brød
2spsksød paprika
1tskcayennepeberkan udelades hvis dine medspisende ikke kan klare stærk mad
4spskneutral olie
2stkæg
Instructions
Skær kyllingefilet ud i den størrelse du ønsker. Hvis de er meget store, kan de med fordel deles i tre. Ellers i halve. Hvis dit udgangspunkt er en hel kylling, da parteres den i lår, overlår, bryst, og vinge.
Pisk æg og stil i dyb tallerken
Hak rasp og bland paprika og cayennepeber i
Vend kyllingestykker først i æg og dernæst i raspblandingen. Sørg for at de er dækket godt ind i rasp
Drys med salt og peber
Varm olie op på en pande. Olien må godt dække hele fladen, men der behøver ikke være et dybt lag da der ikke skal dybsteges
Brun kyllingestykkerne på hver side ved høj varme i et par minutter på hver side
Skru ned og giv dem yderligere 10 minutter på lav varme. Kyllingestykker med knogle skal have lidt mere tid
Notes
Kyllingen bevarer saft når den paneres først og steges