Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Græskarmuffins
Krydrede og saftige muffins der ligner og smager af efterår. Godkendt af 3 børn (og 3 voksne)
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
55
minutes
mins
Course:
Kage
Cuisine:
Amerikansk
Keyword:
Kage, muffins
Servings:
12
stk
Equipment
Muffinforme, håndmixer
Ingredients
Det våde
2
dl
Græskarpuré
bland evt med gulerodsmos
60
ml
smør
2
stk
æg
100
gr
brun farin eller moscovadosukker
3/4
dl
mørk sirup
Det tørre
3
dl
mel
1
tsk
bagepulver
½
tsk
natron
½
tsk
salt
1
tsk
kanel
½
tsk
stødt ingefær
½
tsk
gurkemeje
1/4
tsk
muskatnød
Icing
1
bæger
pasteuriseret æggehvide
125
gr
flormelis
1
stk
revet skal af citron
Instructions
Skræl og skær græskar i tern og bag i ovn i 20 minutter
Blend det til puré
Smelt smør og lad det brune let
Bland det tørre. Si gerne mel og krydderier så du undgår klumper i dejen
Pisk æg og sukker
Tilføj sirup og græskarpuré i æg/sukkerblandingen
Bland det hele sammen og hæld det smeltede smør i
Fordel dejen i 12 muffinforme og bag dem på 175 gr i 22 minutter
Icing
Pisk æggehvide og flormelis i 5 minutter
Put glasuren/icingen i en sprøjtepose og fordel det efter bedste evne på de afkølede muffins
Riv citronskal på den fine side af rivejernet og drys det over icingen på muffinsne
Notes
Giv den gerne gas med citronskal som modvægt mod den søde glasur