Go Back

Yu Xiang Qie Zi (den officielle) Kinesisk aubergine

Denne opskrift indeholder lidt flere eksotiske ingredienser som skal købes i specialbutikker
Prep Time15 mins
Cook Time30 mins
Total Time45 mins
Course: Hovedret
Cuisine: Kinesisk
Keyword: Tilbehør

Ingredients

  • 1 stk aubergine
  • 5 fed hvidløg
  • 1 spsk ingefær svarende til 1 tommeltotstørrelse
  • 10 stk sichuan-peberkorn
  • 1 spsk bønnepaste Pixian Dou Ban Jiang

Sauce

  • 1 spsk soja
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk balsamico
  • 1 spsk sherry
  • 3 stk skalotteløg
  • 1 tsk majsstivelse Maizena

Instructions

  • Miks ingredienserne til saucen i en skål
  • Skær auberginen i skiver ca 0,5 cm brede
  • Skræl og skær ingefær og hvidløg i små tern
  • Varm olie på en pande. Sauter peberkorn, hvidløg og ingefær i et minut derefter tilføj bønnepaste
  • Tilføj aubergineskiverne på panden i 4-5 minutter
  • Hælde saucen over og lad det simre i 10 minutter

Notes

Server med ris, grønne bønner og Mongolian beef til