Yu Xiang Qie Zi (den officielle) Kinesisk aubergine
Denne opskrift indeholder lidt flere eksotiske ingredienser som skal købes i specialbutikker
Prep Time15 minutes mins
Cook Time30 minutes mins
Total Time45 minutes mins
Course: Hovedret
Cuisine: Kinesisk
Keyword: Tilbehør
- 1 stk aubergine
- 5 fed hvidløg
- 1 spsk ingefær svarende til 1 tommeltotstørrelse
- 10 stk sichuan-peberkorn
- 1 spsk bønnepaste Pixian Dou Ban Jiang
Sauce
- 1 spsk soja
- 1 spsk sukker
- 1 spsk balsamico
- 1 spsk sherry
- 3 stk skalotteløg
- 1 tsk majsstivelse Maizena
Miks ingredienserne til saucen i en skål
Skær auberginen i skiver ca 0,5 cm brede
Skræl og skær ingefær og hvidløg i små tern
Varm olie på en pande. Sauter peberkorn, hvidløg og ingefær i et minut derefter tilføj bønnepaste
Tilføj aubergineskiverne på panden i 4-5 minutter
Hælde saucen over og lad det simre i 10 minutter