Go Back
Print
Recipe Image
Print Recipe
Kyllingeleverpostej
En lidt nemmere leverpostej (og sundere) end den traditionelle
Prep Time
5
mins
Cook Time
1
hr
Total Time
1
hr
5
mins
Course:
Frokost
Cuisine:
Dansk
Keyword:
Det kolde bord
Servings:
1
liter ca
Equipment
Foodprocessor
Ingredients
500
gr
kyllingelever
Fås i bakker på frost
2
spsk
portvin
kan snildt erstattes af andet man har liggende. Kirsebærvin, sherry osv
75
gr
andefedt
hvis man alligevel lige har stegt en juleand. Alternativt kan man erstatte med olie, men den bliver mere porøs (men stadig god)
2
spsk
mel
2
dl
piskefløde
1
stk
æg
1
tsk
salt
10
drej
med peberkværnen
1
stk
løg
1
tsk
basilikum eller origano
Instructions
Optø kyllingeleveren over natten i køleskab
Skræl løg og skær i kvarte
Hæld alle ingredienser i en food processor
Blend til alt er blendet godt og grundigt sammen. Det ligner en lyserød suppe
Fyld i ildfast skål eller fad der kan holde ca 1 liter
Bag i ovn på 200 gr i 1 time
Notes
Server med cornicioner eller rødbeder til