Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Puy linser
Andre linser koger ud og smatter, men Puy linsenforbliver hel og sprød på den gode måde
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course:
Frokost, Hovedret
Cuisine:
Fransk
Keyword:
Bacon, Puy linser
Servings:
2
personer
Ingredients
2
dl
puy linser
1
stk
løg
3
fed
hvidløg
gerne mere
2-3
stk
laurbærblade
1
spsk
timian eller herbs de Provence
1
dl
bacon
eller andet fx merguez eller medisterpølse
½
dl
hvidvin
Instructions
Kog linser med laurbær i 15 min. og sæt til side
Steg bacon i tern og sæt til side
Hak løg og hvidkøg. Sauter løg
Når de er klare, kan man tilsætte hvidløg, bacon og linser
Bland rundt. Tilsæt hvidvin og krydderier
Notes
Man kan tilsætte alle mulige andre ingredienser, fx. tomater, ærter eller en rest medisterpølse