Pas på, for efter at have smagt den ægte vare, kan man ikke længere spise hverdagsversionen af kødsauce
Prep Time15 minutesmins
Cook Time2 hourshrs
Total Time2 hourshrs15 minutesmins
Course: Aftensmad, Hovedret
Cuisine: Italiensk
Keyword: Hofret
Servings: 4personer
Ingredients
1pakkeoksekødca 4-500 gr, gerne 8-10%
1pakkepancettaca 100-150 gr
2stkgulerødderstore
3stkbladselleristængler
1stkløgstort
1/2loksebouillonDvs vand og bouillonterning
1dlrødvineller hvidvin eller portvin
1dlsødmælk
125 grtomatpuré
2stksalt
3stklauerbærblade
1duskpersille
8stilkefrisk timian
10drejmed peberkværnen
Instructions
Skræl og hak gulerødder, løg og selleri meget fint
Sauter løg, gulerod og selleri i olie eller smør
Skær pancetta ud i fine tærn og steg den med
Steg oksekødet med til det bruner
Tilsæt tomatpuré og bland det godt rundt
Tilsæt oksebouillonen, vin, halvdelen af mælken og krydderurterne (bind dem evt sammen i en bouquet garni - altså en lille buket som senere kan fiskes op af gryden)
Lad retten simre i en time
Hæld resten af mælken i og lad den simre yderligere 1 time