Lasagne skal laves med rigtig bechamelsauce og frisk mozzarella. Alt andet er forbudt
Prep Time10 minutesmins
Cook Time50 minutesmins
Total Time1 hourhr
Course: Aftensmad, Hovedret
Cuisine: Italiensk
Keyword: Hofret
Servings: 4sultne personer
Equipment
Stort ildfast fad 30x40 cm
Ingredients
1xkødsauce eller ragù alla Bolognese
1xbechamelsauce
20stklasagneplader
4stkmozzarellaostea 125 gr
1/2bundtfrisk basilikum
Instructions
Kødsauce eller ragù alla Bolognese
Lav først en stor portion kødsovs eller ragù. Spis den ene halvdel og gem resten til din lasagnedag
Lasagnen
Lav bechamelsaucen (se nedenfor)
Fordel lasagne plader i et stort ildfast fad
Hæld dernæst 1/3 af kødsauce og bechamelsauce på så det er jævnt fordelt
Fordel dernæst et lag lasagneplader og gentag med kødsauce og bechamelsaucen
Læg et tredje lag lasagneplader og fordel med den resterende kødsauce og bechamelsauce. Sørg for at alle lasagneplader er dækket, også hjørner og kanter
Bag den i ovnen i 25 minutter på 200 gr
Imens skærer man mozzarella i skiver
Fordel dem på lasagnen og bag den yderligere 20-25 minutter