Skær chili og champignoner i små stykker – tag til side
Skær spidskål i tynde skiver – tag til side
Skær asparges i mundrette bidder og porre i fine stykker –tag til side
Suppen
Sauter ingefær og hvidløg i 2 minutter på mellem varme i neutral olie
Tilsæt tomat og vand, lad det koge op. Lad det derefter simre i 10-15 minutter
Blend suppen for en jævn konsistens
Bland miso i, rør det ud og sluk blusset
Tilsæt asparges og porre i den varme suppe
Smag til med citron, soja og salt
Svampe og spidskål
Sauter champignoner og chili i neutral olie på mellem varme
Sauter dem i 5 minutter til svampene har fået lidt farve.Tag dem af og anret dem på et fad for sig selv
Sauter spidskål i den samme pande på middelvarme i et par minutter. Tag dem af og anret dem på et fad for sig selv
Nudler
Kog nudlerne som anvist på pakken (et par minutter)
Si vandet fra og hæld dem op i suppen
Notes
Spidskål og svampe fås året rundt, og er derfor en god basis i denne suppe. I opskriften er der suppleret med asparges, som jo er en typisk forårsgrøntsag. Man skal endelig spise dem, når de er i sæson. Om sommeren kan man erstatte dem med nye grønne bønner og om vinteren må man nøjes med bønner fra frost.Man kan vælge at anrette svampe, spidskål og asparges for sig selv, eller komme det i suppen. Hvis ikke alle er så vilde med svampe, eller synes chili er for stærkt, kan man anrette det ved siden af, så man selv kan bestemme hvad der skal i.