Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Linsefrikadeller
Vegetariske linsefrikadeller uden besvær
Prep Time
10
mins
Cook Time
25
mins
Total Time
35
mins
Course:
Aftensmad, Hovedret
Cuisine:
Europæisk fusion
Keyword:
Hverdagsmad, Vegetar
Servings:
18
stk
Ingredients
1
dl
Belugalinser
1
dl
røde linser
1
stk
bouillonterning eller skorpen af en parmesanost
4
tsk
refogado
eller 1 fed hvidløg og 1 lille løg
1
spsk
olivenolie
2
stk
æg
4
spsk
rasp med hakket bredbladet persille
1
tsk
salt
10
drej
med peberkværn
1
spsk
hvedemel
4
spsk
neutral olie til stegning
Instructions
Kog linserne sammen i 15 minutter (kog evt. enbouillonterning med eller en skorpe af parmesanost)
Blend løg og hvidløg (eller tag dit glas med refogado frem)
Bland de alle ingredienser sammen
Varm olie op på panden
Form frikadellerne med en spiseske
Steg dem på den ene side (lad være med at flytte rundt pådem) på lidt-over-middel varme i 5 minutter
Vend derefter og steg på den anden side
Tag dem af, når de er stegt pænt brune på begge sider
Notes
Linsedellerne smager ekstra godt dagen efter, kolde og er egnet til at fryse ned