Forfriskende sommersuppe, når det er for varmt til varm mad
Prep Time10mins
Cook Time15mins
Total Time25mins
Course: Apero, Forret
Cuisine: Asiatisk-fusion
Keyword: Gazpacho, Gulerod
Servings: 4personer
Ingredients
8-10stkgulerøddermellemstore
500mlkokosmælk
2tskrefogadoeller 2 fed hvidløg, 1 lille løg
1,5dlkogevand fra gulerødder
3stkingefærkonoldetommeltotstørrelse
½stkcitronsaft og skal fra
½dlolivenolie
½dlæbleeddike
Instructions
Skræl gulerødder og kog dem møre i 10-15 minutter
Skræl hvidløg og løg (hvis ikke du har en refogado i køleskabet)
Skræl ingefær
Blend alle ingredienser til en tyk og cremet konsistens
Smag til med ca. 1 lille tsk salt
Stil den derefter på køl i nogle timer inden servering
Notes
Serveres kold enten som lille forret med f.eks. rejer eller gulerodsstrimler på toppen. Den kan også serveres i små glas, som en lille apero eller tapas inden middagen.