Skær kyllingen ud i tern eller skiver
Varm olien op i en gryde og steg kyllingestykkerne et par minutter på alle sider
Tag kylling og stegevæden op og sæt til side
Smelt smør i gryden (på middelvarme) og tilføj mel. Pisk det sammen med et piskeris
Lad det stege et par minutter på middelvarme mens du rører stille og roligt. Sådan "brænder" man glutensmagen af. Jo højere temperatur, des mere farve får opbagningen. Det er ikke vigtigt her, da sovsen skal være gul (og ikke brun).
Hæld vand og bouillon ved og pisk videre ind til det tykner
Kom karry og kanel i
Når det koger, skru da ned og put kylling og stegevæden i gryden
Lad det simre i mindst 15 minutter (kommer an på størrelsen af kyllingestykkerne - små tern behøver ikke mere end 15 minutter). Rør engang i mellem.
Tilføj til sidst fløden (kan udelades) og smag til med salt