Go Back

Kålrabi-pandekager

Kålrabi kan erstatte kartofler i mange retter fx i denne type pandekager eller røsti
Prep Time10 mins
Cook Time16 mins
Total Time26 mins
Course: Aftensmad, Frokost
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Dogmekassen, Kålrabi, pandekage, røsti, Vegetar, Vegetarisk
Servings: 12 stk

Ingredients

  • ½ stk kålrabi
  • 1 stk kartofler store
  • 1 stk løg mellem
  • 1 stk æg
  • 2 spsk mel

Krydderier

  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk ingefær
  • ½ tsk gurkemeje
  • ½ tsk cayennepeber
  • ½ tsk salt

Instructions

  • Skræl kålrabi, kartofler og løg
  • Riv kålrabi og kartoffel på den grove side af rivejernet
  • Vrid det revne godt for væde. Det er især vigtigt at få vredet væsken godt fra kartoflen
  • Riv løget, men lad være med at vride væden af det
  • Bland æg og mel og krydderier i
  • Varm olie (rigeligt - helst så det dækker panden) og steg røstierne eller de små pandekager på høj-medium varme i 8 minutter på hver side. Undgå at flytte rundt på dem

Notes

Server dem med creme fraiche, chilisovs, hytteost eller noget helt fjerde