Go Back

Pølsebrød

Det er point of no return, når man først har smagt hjemmebagte pølsebrød
Prep Time10 mins
Cook Time15 mins
45 mins
Total Time1 hr 10 mins
Course: Hovdret
Keyword: Børnefødselsdag, Grill

Ingredients

  • 3 dl yoghurt sødmælk
  • 1 pk gær
  • 3 spsk olie eller smør
  • 1 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sirup
  • 450 gr hvedemel

Instructions

  • Bland gær og yoghurt. Tilføj derefter det våde. Tilføj derefter det tørre. Rør det godt sammen. Dejen bliver lind og klistret og det er min erfaring, at den ikke kan deles med hænderne. Lad den hæve i 15 min. Fordel dejen i aflange pølser på en bageplade. Der er til 12 brød og det er ca. 2 gode spsk i forlængelse af hinanden. Glat brødene pæne med vand. Drys med sesam og lad dem efterhæve i 30 min. Bag på 225 gr i 5 min, skru derefter ned på 200 og bag i 10 min yderligere.