Go Back

Salat med radicchio og valnødder

Kopier fra description
Prep Time5 mins
Total Time5 mins
Course: Apero, Forret
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Salat
Servings: 1 stk

Ingredients

  • 2 skiver blåskimmelost Fourme d'ambert her. En vegansk version kan laves med soltørrede tomater
  • 1 skive radicchio
  • 1 skive hjertesalat kan erstattes af spidskål
  • 2 stk valnødder

Dressing

  • 1 spsk honning
  • 1 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie

Instructions

  • Bland dressingen sammen
  • Anret hjertesalat nederst, placer radicchio i så pæne bidder som muligt. Fordel ca 2 bidder ost, 2 valnødder og fordel lidt af dressingen over. Regn med 2 tsk på anretning.
  • Når du har spist den første, så start forfra med de næste.

Notes

En version med soltørrede tomater smager også virkelig godt. 
Radicchioen har en flot farve, men kan være svær at håndtere. Hvis man skal bruge det som forret, er den klassiske med julesalat bedre, da den holder på formen så at sige.