4dlgule flækærter i blødsat natten over, men IKKE kogte
1stkbagekartoffel
2stksmå løg
2cmrød chiliskru op for mængden for mere pikant smag. Den er i den milde ende
2tsksalt
1spskolivenolie
olie til stegning
3spskhvedemel
Instructions
Ærterne skal sættes i blød natten over. Når du går i gang, skal ærterne skylles grundigt. Herefter skal de en tur i food processoren så de bliver blendet godt igennem.
Skræl kartoflen og riv den i. Skræl løg og riv dem i.
Tilføj resten af ingredienserne og bland det hele godt igennem.
Opvarm rigeligt olie på en (eller flere) pander. Der skal være rigeligt olie, så det dækker hele bunden. Fordel en spiseske dej med lidt afstand fra hinanden og tryk dem lidt fladere med skeen.
Lad dem stege på den første side til de har fået stegekant på medium-høj temperatur. Der går nogle minutter. Når de er brune på siden, kan du vende dem om og give dem et par minutter til de er brune.