Go Back

Cæsar-salat

Dressingen til cæsar-salat er genial. In all modesty
Prep Time15 minutes
Total Time15 minutes
Course: Frokost, Salat
Cuisine: Amerikansk
Keyword: Grill, Middag på et kvarter
Servings: 2 personer

Ingredients

Dressing

  • 1 spsk mayonaise hjemmerørt er klart bedst
  • 1 tsk worchestershire-sauce 
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk revet parmesan
  • 1 spsk mælk kan erstattes af creme fraiche (men så skær ned på mængden)
  • 1 knsp salt, peber

Salat

  • 1 Hjertesalat hovede Jeg synes hjertesalat er bedst, men man kan bruge romainesalat eller almindelig iceberg. Sågar spidskål
  • 1 dl brødcroutoner gnid dem med hvidløg
  • 1-2 stk stegte kyllingebryster i skiver
  • 4 stk cherry tomater kan snildt erstattes af semi-dried tomater

Instructions

  • Skyl salaten og forbered indholdet i salaten. Rist evt rester af franskbrød eller flute og gnid det med hvidløg for at lave brødcroutoner.
  • Kyllingen kan være rester eller steges til formålet. Giv den da ca. 10 minutter på hver side. Tidsestimatet på denne opskrift fordrer at det er en rest af kylling man bruger
  • Bland mayonaise med worchestershire-sauce og citron. Bland det grundigt. Tilsæt de øvrige ingredienser til dressingen.
  • Anret det hele i en skål eller på et fad. Fordel dressingen henover