Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Lam i karry
Kødet kan skiftes ud med andet kød og/eller grøntsager
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
30
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
45
minutes
mins
Course:
Hovedret
Cuisine:
indisk fusion
Keyword:
Karry
Servings:
6
personer
Equipment
1 stor gryde
Ingredients
2
stk
løg
2
stk
gulerødder
1
stk
persillerod
1/4
stk
knoldselleri
12
stk
figner
1
dåse
kokosmælk
1
kg
lammekød
Krydderier
2
spsk
mild karry
4
stængler
kanel
erstat med 1 tsk stødt kanel
5
kapsler
kardemomme
erstat med 1 tsk stødt kardemomme
1
spsk
garam masala
1/2
liter
grøntsagsfond
Instructions
Skær grøntsagerne i tern og svits dem i rigeligt olie. Tilsæt karry og rør det rundt på kraftig varme
Tilsæt figner, kanel og kardemomme og rør i et par minutter
Skær lammekød i tern og brun det på en pande ved siden af
Put kødet i karryen og tilsæt fond og kokosmælk
Tilsæt garam masala
Kog til kødet er mørt, ca. 1.5 timer
Notes
Man kan variere denne karry i det uendelige. Det vigtige er sammensætningen af karry, garam masala, kardemomme og kanel