Go Back

Rucolapesto

Undgå at smide halvkedelig rucola ud. Blend det i stedet og nyd denne rucolapesto
Prep Time5 minutes
Cook Time2 minutes
Total Time7 minutes
Course: Apero
Cuisine: Italiensk
Keyword: pesto, Rucola

Equipment

  • Minihakker eller blender

Ingredients

  • 1 bakke rucola evt hvor man har taget lidt til salat eller lignende tidligere og har resten af bakken tilbage
  • 3 håndfulde mandler smuttede eller ej - begge dele er OK. Hvis man smutter mandlerne bliver pestoen lidt pænere
  • 1 håndfuld parmesanost kan erstattes med flere mandler hvis man vil have en vegansk version
  • 1 tsk salt lille
  • ½ dl olivenolie tilføj mere hvis den skal være med flydende eller hvis den skal være mere fed. Ellers tilføj vand for en mere lind og slank version

Instructions

  • Blend det hele sammen til en lind konsistens. Smag til med salt

Notes

Server den til kartoffelsalat, på ristet brød med pære eller til skinke og pølse på tapasbordet