Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Rucolapesto
Undgå at smide halvkedelig rucola ud. Blend det i stedet og nyd denne rucolapesto
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
2
minutes
mins
Total Time
7
minutes
mins
Course:
Apero
Cuisine:
Italiensk
Keyword:
pesto, Rucola
Equipment
Minihakker eller blender
Ingredients
1
bakke
rucola
evt hvor man har taget lidt til salat eller lignende tidligere og har resten af bakken tilbage
3
håndfulde
mandler
smuttede eller ej - begge dele er OK. Hvis man smutter mandlerne bliver pestoen lidt pænere
1
håndfuld
parmesanost
kan erstattes med flere mandler hvis man vil have en vegansk version
1
tsk
salt
lille
½
dl
olivenolie
tilføj mere hvis den skal være med flydende eller hvis den skal være mere fed. Ellers tilføj vand for en mere lind og slank version
Instructions
Blend det hele sammen til en lind konsistens. Smag til med salt
Notes
Server den til kartoffelsalat, på ristet brød med pære eller til skinke og pølse på tapasbordet