Den nemmeste og bedste opskrift på fisk jeg kender
Prep Time5 minutesmins
Cook Time5 minutesmins
Total Time10 minutesmins
Course: Hovedret
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Fisk
Servings: 2personer
Ingredients
FIsk og panering
2stktorskeloins
1spsksmør
2skiverhvidt brødtoastbrød er godt
Sennepssauce
1spsksmør
1spskhvedemel
½lgrøntsagsfondbouillontern kan sagtens gå an
2tskdijonsennep
Instructions
Fisk og panering
Skær skorperne af brødet, og skær det i bittesmå tern
Smelt smørret og bland det i brødternene. Bland det til en klæg masse
Fold de tynde sider af torskeloin ind under, så du har to lige tykke firkantede stykker
Fordel paneringen ovenpå torsken, så laget er jævnt fordelt på hele oversiden
Varm ovnen op på max temperatur og bag torsken (mens du holder øje) i ca. 5 minutter til paneringen er sprød. Du kan godt give den 2 minutter mere, men den må ikke få for meget
Sennepssauce
Smelt smør og rør hvedemel i
Skru ned så den er på mellem temperatur. Fortsæt med at røre det rundt i ca 5 minutter.
Tilføj bouillon/fond lidt ad gangen og rør op mens det koger op
Når konsistensen er god, smages saucen til med salt, peber og sennep
Notes
Pynt eventuelt med frisk dild. Det er en af yndlings krydderurterne her, og det smager fantastisk på fisk