Go Back

Puy linser

Andre linser koger ud og smatter, men Puy linsenforbliver hel og sprød på den gode måde
Prep Time15 minutes
Cook Time15 minutes
Total Time30 minutes
Course: Frokost, Hovedret
Cuisine: Fransk
Keyword: Bacon, Puy linser
Servings: 2 personer

Ingredients

  • 2 dl puy linser
  • 1 stk løg
  • 3 fed hvidløg gerne mere
  • 2-3 stk laurbærblade
  • 1 spsk timian eller herbs de Provence
  • 1 dl bacon eller andet fx merguez eller medisterpølse
  • ½ dl hvidvin

Instructions

  • Kog linser med laurbær i 15 min. og sæt til side
  • Steg bacon i tern og sæt til side
  • Hak løg og hvidkøg. Sauter løg
  • Når de er klare, kan man tilsætte hvidløg, bacon og linser
  • Bland rundt. Tilsæt hvidvin og krydderier

Notes

Man kan tilsætte alle mulige andre ingredienser, fx. tomater, ærter eller en rest medisterpølse