Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Crostini med gedeost og pære
En elegant lille hapser, perfekt til forret eller tilbehør til grill
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
12
minutes
mins
Total Time
22
minutes
mins
Course:
Apero, Forret
Cuisine:
Italiensk
Keyword:
Gedeost
Servings:
16
stykker
Cost:
50 kr
Ingredients
8
stk
hvedebrød
1
stk
gederulle
ikke friskost
2-3
stk
pærer
modne
1
håndfuld
rucola
til pynt
1
knsp
salt
Instructions
Rist brødet på begge sider
Skær gedeosten i skiver a ca 0,5 cm
Skær pæren i skiver på langs. Så tynde og fine som muligt
Fordel pæreskiverne på brødet, fordel derefter gedeosten
Bag i ovn i 12 minutter på 200 gr
Drys med lidt salt, pynt med rucola
Notes
Man kan drisle lidt olivenolie over, hvis det skal være rigtigt lækkert. Men det bliver lidt rigeligt snasket vil nogen mene.