Go Back

Crostini med gedeost og pære

En elegant lille hapser, perfekt til forret eller tilbehør til grill
Prep Time10 minutes
Cook Time12 minutes
Total Time22 minutes
Course: Apero, Forret
Cuisine: Italiensk
Keyword: Gedeost
Servings: 16 stykker
Cost: 50 kr

Ingredients

  • 8 stk hvedebrød
  • 1 stk gederulle ikke friskost
  • 2-3 stk pærer modne
  • 1 håndfuld rucola til pynt
  • 1 knsp salt

Instructions

  • Rist brødet på begge sider
  • Skær gedeosten i skiver a ca 0,5 cm
  • Skær pæren i skiver på langs. Så tynde og fine som muligt
  • Fordel pæreskiverne på brødet, fordel derefter gedeosten
  • Bag i ovn i 12 minutter på 200 gr
  • Drys med lidt salt, pynt med rucola

Notes

Man kan drisle lidt olivenolie over, hvis det skal være rigtigt lækkert. Men det bliver lidt rigeligt snasket vil nogen mene.