Go Back

Peking And

Peking And er genialt til rester af and
Prep Time10 mins
Total Time10 mins
Course: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Cuisine: Kinesisk
Keyword: And, Restemad
Servings: 2 personer

Ingredients

  • 1 stk andelår over og under
  • ½ stk spidskål
  • ½ bakke bønnespirer
  • 1 dl hoisin sauce
  • Frisk mynte eller basilikum
  • 4 stk wraps eller pandekager tortilla eller kinesiske pandekager

Instructions

  • Alt skæres ud i mindre skiver og stilles frem i fade på bordet
  • Wraps samles ved bordet: spidskål, and, bønnespirer og hoisin sauce over (ca 1 spsk pr wrap). Eventuelt lidt chilisauce eller chiliolie hvis man ønske lidt stærkt.

Notes

Spidskål kan erstattes af alle typer salat eller kål. Men vi synes at spidskål smager bedst og det er det sundeste valg ift iceberg osv.