Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Omelet
Basisopskrift på omelet
Prep Time
5
mins
Cook Time
5
mins
Total Time
10
mins
Course:
Aftensmad, Frokost, Morgenmad
Cuisine:
Europæisk fusion
Keyword:
Æg, Restemad
Servings:
1
person
Ingredients
Omelet
2
stk
æg pr person
1/4
stk
løg
det kommer sig ikke så nøje
1
knsp
salt
Eksempel på fyld
1
stk
tomat
3-4
skiver
mellemlagret ost
dansk skæreost er formidabelt på omelet
1
tsk
tørret oregano
Instructions
Pisk æg sammen i en skål for sig
Skær løg ud i små tern og steg dem i masser af olie i 2 minutter på mellem varme
Forbered det resterende fyld
Hæld æggemassen på og skru ned på lavt blus
Lad omeletten stege i ca 4-5 minutter
Når toppen ikke blævrer mere kan du putte det resterende fyld på på den ene halvdel af omeletten
Klap herefter omeletten samen over midten og giv den et par minutter mere (hvis der er ost i skal den lige nå at smelte)
Notes
Drys eventuelt lidt friske krydderurter over ved servering eller lidt friskkværnet peber