Go Back

Omelet

Basisopskrift på omelet
Prep Time5 mins
Cook Time5 mins
Total Time10 mins
Course: Aftensmad, Frokost, Morgenmad
Cuisine: Europæisk fusion
Keyword: Æg, Restemad
Servings: 1 person

Ingredients

Omelet

  • 2 stk æg pr person
  • 1/4 stk løg det kommer sig ikke så nøje
  • 1 knsp salt

Eksempel på fyld

  • 1 stk tomat
  • 3-4 skiver mellemlagret ost dansk skæreost er formidabelt på omelet
  • 1 tsk tørret oregano

Instructions

  • Pisk æg sammen i en skål for sig
  • Skær løg ud i små tern og steg dem i masser af olie i 2 minutter på mellem varme
  • Forbered det resterende fyld
  • Hæld æggemassen på og skru ned på lavt blus
  • Lad omeletten stege i ca 4-5 minutter
  • Når toppen ikke blævrer mere kan du putte det resterende fyld på på den ene halvdel af omeletten
  • Klap herefter omeletten samen over midten og giv den et par minutter mere (hvis der er ost i skal den lige nå at smelte)

Notes

Drys eventuelt lidt friske krydderurter over ved servering eller lidt friskkværnet peber