Go Back

Bagt fennikel

Bagt fennikel er perfekt tilbehør til fisk (især hvid fisk som torsk)
Prep Time5 minutes
Cook Time45 minutes
Total Time50 minutes
Course: Aftensmad
Cuisine: Europæisk fusion
Keyword: Fisk, Tilbehør
Servings: 4 portioner

Ingredients

  • 2 stk fennikel
  • 2 stk løg
  • 2 stk fed hvidløg
  • 2 spsk smør
  • ½ dl vermouth kan erstattes med hvidvin, Lillet, Noilly Prat eller Martini

Instructions

  • Skær fennikel og løg i smalle både
  • Skræl hvidløg og skær det i halve
  • Fordel det hele i et ildfast fad
  • Fordel nogle klatter af smør oven på
  • Sprinkle med lidt Vermouth/anden vin
  • Bag det hele i ovnen i 45 minutter på 200 gr

Notes

Drys lidt fennikeltop eller dild på for et flot, grønt udtryk. Men husk først at gøre det, når retten er kommet ud af ovnen.