Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Bagt fennikel
Bagt fennikel er perfekt tilbehør til fisk (især hvid fisk som torsk)
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
45
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course:
Aftensmad
Cuisine:
Europæisk fusion
Keyword:
Fisk, Tilbehør
Servings:
4
portioner
Ingredients
2
stk
fennikel
2
stk
løg
2
stk
fed hvidløg
2
spsk
smør
½
dl
vermouth
kan erstattes med hvidvin, Lillet, Noilly Prat eller Martini
Instructions
Skær fennikel og løg i smalle både
Skræl hvidløg og skær det i halve
Fordel det hele i et ildfast fad
Fordel nogle klatter af smør oven på
Sprinkle med lidt Vermouth/anden vin
Bag det hele i ovnen i 45 minutter på 200 gr
Notes
Drys lidt fennikeltop eller dild på for et flot, grønt udtryk. Men husk først at gøre det, når retten er kommet ud af ovnen.