Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Parfait - nem is uden ismaskine
Opskrift på basis-parfait
Prep Time
6
minutes
mins
Frys
4
hours
hrs
Total Time
4
hours
hrs
6
minutes
mins
Course:
Dessert
Cuisine:
Fransk
Keyword:
Dessert, Is, Parfait
Servings:
4
portioner
Equipment
Håndmikser
Fryser
Ingredients
2
bægre
pasteuriserede æggeblommer
dvs 4 stks i alt
2
dl
piskefløde
80
gr
sukker
svarende til 4 spsk
2
tsk
vaniljesukker
eller anden smag
Instructions
Pisk æggeblommer og sukker i 3 minutter. Snyd ikke med tiden. Jo længere, des bedre. Det skal være en tyk, cremet æggesnaps
Bland vaniljesukker og fløde i og pisk yderligere 3 minutter
Kom massen i en fryseboks og frys i minimum 4 timer
Notes
Isen kan pyntes med alskens frugt, bær, chokolade eller krymmel