Go Back

Parfait - nem is uden ismaskine

Opskrift på basis-parfait
Prep Time6 minutes
Frys4 hours
Total Time4 hours 6 minutes
Course: Dessert
Cuisine: Fransk
Keyword: Dessert, Is, Parfait
Servings: 4 portioner

Equipment

  • Håndmikser
  • Fryser

Ingredients

  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer dvs 4 stks i alt
  • 2 dl piskefløde
  • 80 gr sukker svarende til 4 spsk
  • 2 tsk vaniljesukker eller anden smag

Instructions

  • Pisk æggeblommer og sukker i 3 minutter. Snyd ikke med tiden. Jo længere, des bedre. Det skal være en tyk, cremet æggesnaps
  • Bland vaniljesukker og fløde i og pisk yderligere 3 minutter
  • Kom massen i en fryseboks og frys i minimum 4 timer

Notes

Isen kan pyntes med alskens frugt, bær, chokolade eller krymmel