Go Back

Salat af rucola og bagt rødbede

Prep Time5 minutes
Cook Time1 hour 30 minutes
Total Time1 hour 35 minutes
Course: Salat
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Klimavenligt
Servings: 4 personer

Ingredients

  • ½ pakke rucola
  • 3-4 stk rødbeder store
  • 100 gr pinjekerner
  • ½ pakke fetaost i blok. Ikke de der latterlige tern

Instructions

Bagte rødbeder

  • Skræl rødbederne og skær dem i tykke skiver. Halver skiverne
  • Vend dem i olivenolie og salt. Fordel dem på en bageplade dækket med bagepapir
  • Bag dem i ovnen på 165 gr i 1,5 time

Salaten

  • Skyl rucola og lad den dryppe af
  • Fordel rucola på et pænt fad
  • Fordel rødbederne over. De skal helst være kølede af
  • Fordel pinjekerner over, evt ost og/eller soltørrede tomater
  • Kom lidt balsamico og olivenolie over, og drys med lidt salt