Go Back

Bruschetta

Bruschetta er med tomater, perfekte til sommerens grillmad
Prep Time10 mins
Total Time10 mins
Course: Apero, Forret
Cuisine: Italiensk
Keyword: Tomat
Servings: 16 tykker
Cost: 30 kr

Ingredients

  • 8 stk hvedebrød
  • 4 stk tomater hjemmedyrkede, solmodne er naturligvis bedst. Haves de ikke, synes jeg at blommetomater fungerer bedst
  • 16 stk basilikumsblade
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 knsp salt
  • 1 fed hvidløg

Instructions

  • Rist brødet på begge sider
  • Skær et fed hvidløg over på midten og gnid det på de ristede skiver brød
  • Hak tomaterne i fine tern og hæld i en skål
  • Hæld derefter olivenolie, balsamico og salt på og bland rundt
  • Fordel tomatblandingen på de riste skriver brød og pynt med basilikum

Notes

Nogle putter også parmesan eller mozzarella på bruschetta. Der er tilmed folk, der putter dem i ovnen og serverer dem varme.