Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Nem pasta med friske tomater
Go-to pastaret når lysten kommer over en
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
15
minutes
mins
Course:
Aftensmad, Hovedret
Cuisine:
Italiensk
Keyword:
Pasta, Tomat
Servings:
2
portioner
Ingredients
2
spsk
refogado
alternativt 1 fed hvidløg og 1 lille løg
1
stk
frisk chili
grøn eller rød
4
stk
tomater
1
tsk
citronskal
2
håndfulde
friske krydderurter
basilikum eller bredbladet persille
Pasta til to personer
Parmesanost i blok
1
knsp
salt
Instructions
Kog pasta al dente
Hak chili (og løg/hvidløg, hvis du ikke har lavet refogado)
Varm en smule olivenolie op på en pande
Sauter refogado/hakket løg og hvidløg på panden
Tilføj hakket chili og lad det stege lidt videre et minut
Tilsæt citronskal og skru ned på lavt blus
Imens hakkes tomaterne i tern og tilsættes derefter
Skær krydderurter ud i stykker
Smag til med lidt salt
Vend pastaen på panden og bland de friske krydderurter i
Server med et bjerg af parmesan
Notes
Pasta skal blandes med saucen inden servering (ikke hver for sig) og parmesanen skal rives og placeres i en skål, man selv kan tage fra.