1stkhjertesalatet hovede (de kommer som regel i pakker med 2)
10bladeradicchio
1/4stkspidskål
1bundt dild
6stkcherry tomaterkan udelades eller erstattes med peberfrugt eller agurk
6stksoltørrede tomater
1håndfuldmandler
½dlquinoa
Dressing
1tskdijonsennep
1spskbalsamicoeddike
2spskolivenolie
1stkskalotteløg
Instructions
Kog quinoa i dobbelt så meget vand som quinoa (dvs 1 dl vand her) i 12 minutter uden låg. Tag dem af blusset og læg låg på og lad dem hvile i 5 minutter.
Skyl salaterne. Hak spidskålen fint, men del radiccio og hjertesalat i hele blade. Skær skalotteløg og bland dressingen.
Læg salatblade side om side langs fadet. Læg spidskål i midten. Lag quinoa på. Fordel tomater og hæld dressingen på.
Fordel laksen på salaten og slut af med at drysse dild og mandler over det hele.