Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Butter chicken
God, mild, velsmagende
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Marinadetid
15
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course:
Hovedret
Cuisine:
indisk fusion
Keyword:
Middag på en halv time
Servings:
4
personer
Equipment
1 gryde/dyb pande
Ingredients
1
pakke
kyllingebrystfilet
Marinade
1,5
dl
sødmælksyoghurt
6
fed
hvidløg
2
spsk
tomatpuré
3
cm
hakket ingefær
2
spsk
garam masala
1
tsk
stødt koriander
1
tsk
spidskommen
1
tsk
stødt peber
4
drys
tørret chili
1,5
tsk
kardemomme
Øvrige
1,25
tsk
salt
1,5
dl
vand
2
stk
løg
mellemstørrelse
100
gr
usaltet smør
2
stk
lauerbærblade
1,5
dl
piskefløde
Instructions
Skær kylling ud i mundrette stykker. Hak hvidløg og ingefær.
Bland krydderier med yoghurt og tomatpuré. Tilsæt hakket hvidløg og ingefær og til sidst kyllingen i mundrette bidder. Lad trække i ca. 15 min.
Smelt smør og steg løg til de er bløde. Tilsæt kylling + marinade. Tilsæt vand og laurbær, kog i 20 minutter. Tilsæt fløde og smag til.
Notes
Serveres med ris og raita til