Go Back

Pasta med spinat

Retten giver flash backs til 90'erne
Prep Time15 minutes
Total Time15 minutes
Course: Hovedret
Cuisine: Italiensk
Keyword: Vegetarisk
Servings: 2 personer
Author: MADindex

Equipment

  • 1 pande

Ingredients

  • 1 pose frossen, hakket spinat
  • ½ dl olivenolie
  • 8 fed hvidløg
  • 1 tsk muskatnød
  • 4 spsk creme fraiche
  • 8 drys tørret peperoncino
  • ½ tsk salt
  • spaghetti passende mængde

Instructions

  • Kog vand til pasta
  • I mens hakkes hvidløg og det sauteres på en pande sammen med peperoncino på mellem varme. Hvidløg må ikke få farve
  • Spinaten tilsættes, når hvidløg og chili har sauteret et minuts tid. Lad det simre et par minutter på mellem varme. Hvis spinaten er frossen, så lad den optø og rør lidt rundt engang i mellem
  • Kog pasta
  • Når spinaten har simret og er gennemvarm tilsættes muskatnød og salt
  • Umiddelbart inden pasten er klar, tilsættes creme fraiche i sovsen. Rør det godt ud og lad det simre et minut eller to så det er varmt
  • Bland pastaen i spinaten og server med frisk parmesan

Notes

Man kan erstatte creme fraiche med piskefløde. Men så skal der tilsættes mindre, med mindre man gerne vil have en hjerte-kar sygdom. Er man veganer, kan creme fraiche erstattes af lidt citronsaft og lidt ekstra olivenolie