Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Brændenældesuppe
Spis brændenælderne, før de får taget på dig
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course:
Aftensmad, Frokost
Cuisine:
Dansk fusion
Keyword:
Brændenælder, Suppe, Vegetarisk
Servings:
4
portioner
Equipment
Stavblender
Ingredients
1
l
brændenældeskud
1
stk
løg
1/2
dl
piskefløde
1
stk
kartoffel
halvstor
1
l
grøntsagssuppe eller bouillon
salt og peber
Instructions
Skræl og hak løget, og sauter det i lidt smør
Skræl kartoflen, og skær den i tern
Kom brændenælderne ved løget og vend det rundt et par gange
Kom herefter bouillon ved og kog det op
Tilføj kartoffel og lad det simre i 20 minutter
Blend det hele, så du får en ensartet suppe
Smag til med salt, peber og lidt piskefløde
Notes
Spises udenfor med havehandsker og brændevin til