nudler efter smag og sultfx udon nudler eller bucatini pasta
Instructions
Optø tigerrejer og fjern haler og skaller. De kan optø ret hurtigt - måske på en times tid. Læg dem i en si og skyl dem med koldt vand, og lad dem dryppe af over en skål
Steg rejerne for sig i 1 minut på hver side (2 minutter ialt) i olie på middelvarme
Kog nudlerne for sig i rigeligt vand
Skær bok choy ud i lange både, så top og bund hænger sammen
Steg bok choy i ca 4 minutter i olie
Tilføj dernæst grøntsagsbouillon og østerssauce
Lad det koge op
Skru ned og tilføj derefter hakket hvidløg og rejerne
Dræn nudlerne for vand og fordel dem i en dyb tallerken, og server suppen med rejer og bok choy ved
Notes
Man kan tørstege sesamfrø og drysse over til sidst for et asiatisk og smukt udtryk. Jeg synes ikke det gør noget videre for smagen, så jeg er for doven til at gøre det.