Go Back

Brændenældesuppe

Spis brændenælderne, før de får taget på dig
Prep Time10 mins
Cook Time20 mins
Total Time30 mins
Course: Aftensmad, Frokost
Cuisine: Dansk fusion
Keyword: Brændenælder, Suppe, Vegetarisk
Servings: 4 portioner

Equipment

  • Stavblender

Ingredients

  • 1 l brændenældeskud
  • 1 stk løg
  • 1/2 dl piskefløde
  • 1 stk kartoffel halvstor
  • 1 l grøntsagssuppe eller bouillon
  • salt og peber

Instructions

  • Skræl og hak løget, og sauter det i lidt smør
  • Skræl kartoflen, og skær den i tern
  • Kom brændenælderne ved løget og vend det rundt et par gange
  • Kom herefter bouillon ved og kog det op
  • Tilføj kartoffel og lad det simre i 20 minutter
  • Blend det hele, så du får en ensartet suppe
  • Smag til med salt, peber og lidt piskefløde

Notes

Spises udenfor med havehandsker og brændevin til